Hello , you All there .
The last weekend i and 2 friends of mine were in Podhale to steal 6 pines for taking back to Hunnia to plant Polish trees into Hungarian ground from the Tatra Park Narodowy . Albo it was quite funny , because the trees , what we wanted ( approximately 20cms ), were under 60--80--(100) cm snow , so we were like a Czech film from '68 , we were laughing at our clumsiness . . .( so your trees are remaining in Spisz till May . . .).The Hungarian trees ( sliwa ) we got to my Hungarian speaking Zakopane friends ( and 2 TV satellite receivers so that they should be able to receive Hungarian TV chanels ).
Przemek we couldn't meet , because he was in Wroclaw then ( in the only town , where i haven't been to , althaugh my active Poland Love comes from my first 4150 km autostopowicz tour in 1976 ). After having bought lots of Polish liqiuids for the Fourth KLU..RZA..POS..WEG.. Meeting , we returned by the 4matic to Budapeszt .
So . In lipiec i am going to be with my new friends . with Y O U.
Now i take a try to send you some fotos about my peculiar , odd Nysa .
sapirico
PS. What does Logowanie nie powiodło się. mean ?
Cześć Wszystkim!
W ostatni weekend byłem z dwoma przyjaciółmi na Podhalu żeby ukraść(? - ) 6 sosen i zabrać je na Węgry żeby posadzić polskie drzewo w węgierskiej ziemi. Było dość zabawnie, bo drzewka, które chcieliśmy (około 20 centymetrowe) były pod 60-80-100 centymetrami śniegu, więc byliśmy niczym czeski film z '68, śmialiśmy się z naszej nieporadności (a wasze drzewka czekają w spiszu do maja). Węgierskie drzewa (śliwy) wzięliśmy do/dla moich mówiących po węgiersku przyjaciół w Zakopanem (i dwa odbiorniki satelitarne, żeby mogli odbierać kanały węgierskiej TV).
Z Przemkiem nie mogliśmy się spotkać, bo był wtedy we Wrocławiu (jedyne miasto, w którym nie byłem, chociaż moja aktywna miłośc do Polski pochodzi z czasów pierwszej podróży autostopem 4150km w 1976). Po zakupieniu mnóstwa polskich płynów na Czwarty Zlot Klubu Rzadkich Polskich Samochodów wróciliśmy do Budapesztu.
W lipcu zamierzam być z moimi nowymi przyjaciółmi - z Wami.
Teraz spróbuję podesłać wam trochę zdjęć mojej osobliwej Nysy.