jak beda chcieli to dojda jakie orginalnie kola powinien miec ten samochod uwierz mi

maja informacje na ten temat sam sie dowiedzialem otym rok temu jak rzeczoznawca ocenial stan mojej nysy robilem to z powodu innej rejestracji "wczesniejsze na oldtimer rejestrowanie" oraz z powodu ubezpieczenia zeby bylo tansze , przyjechal gosciu mial teczke i wszystkie dane tak zwane kartoteki "daten blatt" po niemiecku z bylej DDR , spytal sie jaki rocznik i mial wszystko opisane co ma byc i jak ma byc , do tego zdjecia

stacje diagnostyczne wspolpracuja razem mowie o niemczech teraz czy to zachodnio niemiecki TÜV czy na wschodnich niemczech DEKRA , i tak jest wszedzie w EU w polsce byc moze jest jeszcze wieksza wolnosc , dzialanie co do tych spraw , cos w stylu : mam w piwnicy 4 felgi jakies tam z oponami zaloze je sobie do nyski bo pasuja

, a to ze niema w polsce odpowiednich opon do nysy niewierze , nawet dunlop , bridgestone , oraz inne zachodnie marki maja w ofertach takie opony na 100% i rozne biezniki bo takie same maja mercedesy busy i nadal duzo ludzi uzywa je jako campery dlatego oferta opon jest jeszcze przynajmniej tutaj , slabe jakies zaklady wulkanizacyjne w takim razie , no coz tak bywa nieraz

sprowadzic mozna kazda opone to moze kazdy zaklad napewno.
tylko wlasnie ci mowie ze jezeli bys byl zagranica nyska z czyms innym odbiegajacym od orginalu to jak beda chcieli to znajda wszystko, bo dane techniczne sa do kazdego samochodu ktory zostal na tej ziemi kiedykolwiek wyprodukowany, tez myslalem ze ten niemiecki rzeczoznawca bedzie zielony w tym temacie , a ten wyjechal z pelnymi danymi technicznymi

ale wszystko orginalne w nysie i sie udalo

ale nieodbieraj tego jakos tak ze ciebie zniechecam do czegos czy ciebie strasze mowie tylko jakie procedury i dzialania informacyjne maja sasiedzi zagranica o naszych autach