Dzisiaj jest 08 lipca 2025, 16:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 794 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 53  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

przemek bo takie auta powinno sie traktowac powaznie a nie bazgrolic na nich jak i tak z roku na rok ich jest coraz mniej , druga sprawa jest taka ze jak pobazgraja to auto to kazdy co nim jezdzi niewidzi jakiegos unikatu lub zabytku tylko pobazgrana nyse ktora niedlugo wyladuje na zlomie, przejedzie sie jeden dupek potem drugi i dowidzenia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service

słoma gdzieś koło tunelu na Wisłostradzie. Przy poniedziałku tam będę to dokładny adres spiszę!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Bywalec Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

< nysa - service > pisze:
dziecinada nic wiecej, widac ze niemaja innego zajecia w tym radiu.

Nie zgodzę się z Tobą. 8)

Uważam, że każdy sposób jest dobry, aby zainteresować jak najwięcej osób tymi pięknymi samochodami, a tak pomalowana Nyska z pewnością przyciąga uwagę, zwłaszcza młodych ludzi. Jeździ czy nie jeździ, swoją rolę spełnia zdecydowanie lepiej, niż większość tych parchatych strucli które się najczęściej widzi.
Być może, ktoś kto ją zobaczy stwierdzi, że to w sumie fajny samochód i sam też chciałby sobie własną sztukę elegancko jakoś odszykować. Zawsze istnieje taka możliwość. :)

A że pstrokacizna nie każdemu się podoba - cóż...
Kwestia gustu, a o gustach jak wiadomo się nie dyskutuje. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

ok, ale mi chodzi oto ze takie auto zawsze bedzie nie do konca doceniane wtedy , chodzi mi oto w przyblizeniu :arrow: czlowiek goly na kolorowo pomalowany na ulicy :arrow: ludzie tez beda sie ogladac i smiac na ulicy , radiu chodzi napewno oto ze
1 tanie auto
2 mozna walnac reklame

i tez ta nysa napewno jak za reklame robi niestoi w suchym wiec , juz wiadomo ze za 2 lata bedzie struclem , to tylko chwila gdzie bedzie ladnie wygladac , niezapominajmy ze to czarne nieodkwaszane blachy

a mlode pokolenia jakie mamy teraz , lepiej niemowic , dlanich to tylko chwilka zainteresowania a potem maja to w D...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Bywalec Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Nie sposób odmówić Ci racji. :D
Miejmy jednak nadzieję, że dzięki reklamie na Nyskach uda się odrestaurować choć jedną. :D
Zawsze to jedna więcej wciąż na drodze.
Ja w każdym bądź razie jadę w sobotę negocjować, może nareszcie stanę się szczęśliwym posiadaczem. :rotfl:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

tego ci zycze 8) :!: to ta czerwona z 77 roku tak ? najlepsza gadka taka : ile chce pan za ta nyske ? ja juz mam nyse wie pan no potrzebuje drugiej .......... i wtedy bedziesz widzial co facet w jakim kierunku bedzie walic :wink:

Offline Wyświetl profil  

Bywalec Nysa/Żuk Service

Ta nysa Radia Kampus jest pod ich siedzibą ktora mieści się na Bednarskiej 2 (pod budynkiem szkoły od strony Wisły:), chyba ,że ją przestawili:) Ja mam zdjęcia z przed roku i była mocno zaniedbana. Ponoć zespute ma hamulce i już jej wogóle nie używają!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522W, 522S,Autosan H6 ZK
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Administrator Nysa Service

Co prawda za młoda ale wystąpiła w nowo kręconym filmie ,,Czarny Czwartek,, o grudniu 70 :)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nysa podwodna :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

no i to przyklad jak malo wiedza ci rezyserowie o polskiej motoryzacji :( chociaz jak by wzieli 522 z niska deska to juz by byl klimat 70 lat pewien , 521 na bank mozna wziasc a jeszcze lepiej 501 :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Miłośnik Nysa/Żuk Service

Nie tylko młodzi! Zobaczcie Pianistę, Popiełuszkę... Czy też dowolne inne współczesnej polskiej produkcji - no poprostu żenada na całej linii. A pewnie niejeden "konsultant" pożal sie boże niezłą kasę wziął z naszych podatków i abonamentu... Każdy, kto choć trochę interesuje się historią, transportem i motoryzacją wiele więcej wie, niż ci "konsultanci".
A durne polaczki to kupują...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522R 1991
kupuja, bo wiekszosci to pasuje. NIe przeszkadz im, ze Nysa z lat 80tych lub 90tych wystepuje w filmie z fabula z lat 70-tych. Oni i tak sie na tym nie znaja, wiec nie przeszkadza im to. Na cholere ma sie rezyser glowic i szukac do wynajecia Nysy z lat 70-tych, jak 70% spoleczenstwa nie rozroznia modelu 521 od 522, albo 501 od N59... Mi tez to nieprzeszakadza, a tylko daje mi troche radochy, że jak widzę taki film, to mogę zauważyć te detale różniące modele z innych lat ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oni tez sie znają to nie o to chodzi :D mają terminy i jak nikt z 501 sie nie zgłosi to biorą co popadnie :D poza tym sceny z udziałem Nys 522 (2szt) kręcone są bez ujęcia przodu ;) 501 (ta zielona mikrobus) jak widać słabo udaje MO :D . Simon i inni chyba posr.... sie ze śmiechu :twisted:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

a idz ty , i tak widac nowego zuka obok :D poprostu brakuje solidnej firmy ktora ma duza hale auta odbajerowane wlasnie do filmow , rozne roczniki aut i bylo by po sprawie.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 794 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 53  Następna
Moderatorzy: monterr07, Dziwny Mag

Strefa czasowa UTC+1godz.