Dzisiaj jest 06 lipca 2025, 20:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Administrator Nysa Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522R 1991
Zbieram zamówienia na koszulki i kubki z Nysą (ew. z Żukiem, ale potrzebuję projektu - PW) Kubek kosztuje 25zł, a koszulka ok 40, zależy jaki duży obrazek.
Tu wczesniej o tym pisałem (są zdjęcia itd.):
http://forum.polskiedostawczaki.pl/4-temat-vt ... c&start=45
Teraz już zbieram ostateczne zamówienia, bo chciałbym to zamówić. Proszę pisać ile koszulek, w jakim rozmiarze i kolor (kolor Nyski tez można zmienić)
Potem się z każdym dogadam co do wysyłki i płatności.

Zamówienia proszę składać do końca stycznia. ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
dzisiaj jezeli wygram licytacje to wam cos pokaze :wink: conajmniej 5 motywow nys , zukow smutkow , star 66 , itd. kupuje z tego wzgledu ze mozna roznego typu motywy wybrac na super koszulki :!: nie tylko dla milosnikow nys :) dla wielu innych milosnikow sam. polskich 8)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Super :thumleft: Będzie można zrobić koszulki z innymi obrazkami :) To jak wygrasz, wyslij mi na maila jkiś dobry skan, bo potem to musze przerobić w Corelu.. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
prospekt wygralem :P , jak widzicie sami jest wiele obrazkow ktore sie nadaja na koszulki prawie wszystkie auta w tym 5 obrazkow z nysami :wink: prospekt ma 4 strony DIN A4 tu jedna z nich ( fotka z licytacji narazie)
mozliwe nawet koszulki z przyczepami 8) :D
moje pytanie do wszystkich na forum czy jest ktos, kto ma znajomego ktory robi koszulki :?: lub wiecie firme ktora to zrobi i wyjdzie dosyc tanio :?: moja propozycja czarna koszulka z bialym nadrukiem to na 99% wyjdzie zawsze dobrze i kazdemu sie podobac bedzie.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

koszulka z małym białym nadrukiem w większej ilości w tej firmie, to wyjdzie po znizce cos koło ceny tej koszulki. Pojde tam i sie dowiem, dam znac co i jak :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Bywalec Nysa/Żuk Service

daj daj :) bardzo chciałbym mieć tiszert z Autosanem H9 :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Marian15 pisze:
koszulka z małym białym nadrukiem w większej ilości w tej firmie, to wyjdzie po znizce cos koło ceny tej koszulki. Pojde tam i sie dowiem, dam znac co i jak :)

z jakim malym nadrukiem ? musisz troche wyjasnic jak maly :wink: poprostu cos po srodku powiedzmy, zeby tez nie zamaly ten nadruk byl

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522W, 522S,Autosan H6 ZK
daj skany prospekta Tomcio, w koszulce bedziem chodzic latem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
sluchajcie elegancko wyglada koszulka Polo , i niejest drozsza od tej zwyklej T-shirt , ja jestem za czarna koszulka Polo ktora mozna nadrukowac z obrazkiem nysy i dodatkowo na lewej piersi emblemat :wink: w niemczech kosztuje taki nadruk do 13 euro za sztuke to tyle samo i w polsce , wszystko zalezy od ilosci sztuk jaka cana za jedna tak jest wszedzie , tylko uwazam ze polo wyglada bogaciej i sie lepiej prezentuje niz taka T shirt.

Obrazek

Tytuł:
To może takie i takie, ja kupię na pewno, ale tylko T-shirta.

Tytuł:
t shirt jest fajny ale nie tak wielo funkcjonalny jak polo :wink: t shirt tez sie szybciej niszczy, zobaczymy jak to bedzie , polo ubierasz do spodni jeans i sie jakos prezentuje lepiej na wiele okazji :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

O ILE W OGÓLE UBIERASZ POLO... 8) Nie każdy załozy takie coś :mrgreen:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Dokładnie... :D

Tytuł:
polo ubieraja mezczyzni ktorzy maja obrosnieta klatke piersiowa :D zartuje, poprostu byla moja propozycja bo w cenie takiej samej sa jak t shirt , material zdaje sie taki ze bardziej przepuszcza pot , nie kleji sie tak do ciala. A zreszta :ass: niebede juz nic komentowac to moja propozycja byla , kazda koszulka po paru praniach wyglada jak krowie z dupy wyciagnieta tak wiec co by sie niezrobilo na wiecznosc niebedzie :D

Tytuł:
Miłośnik Nysa/Żuk Service

Polo jest bardziej eleganckie! Bez dwóch zdań! Ja typowa podkoszulke zakladam tylko na poranny rozruch albo do wielkich porządków - jako roboczy strój. Nie chodze w czymś, co nie ma kołnierza. Ale dla każdego cos co lubi.
Polo ze znakiem na persi i może (może) na plecach moim zdaniem jest ok. Tylko znak, bez rysunku wozu.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Moderatorzy: monterr07, Dziwny Mag

Strefa czasowa UTC+1godz.